Boekhouding en Belastingaangiften

Of u nu zzp'er of particulier bent, uw boekhouding en belastingaangiften
worden tot in de puntjes verzorgd bij Admin Consult.
Wij ontzorgen!  

Maak direct een afspraak

Boekhouding voor ZZP'ers

Admin Consult is de expert op het gebied van boekhouden voor zzp'ers in verschillende bedrijfstakken. Geen tijd, kennis of zin om de boekhouding van uw eenmanszaak te doen? Dan kan Admin Consult u uit de brand helpen. Het uitbesteden van uw boekhouding zorgt ervoor dat u de tijd die u anders in uw boekhouding stopt weer volledig kunt besteden aan hetgeen waar u echt goed in bent: ondernemen!


Hoe werkt het?

Wanneer u ervoor kiest uw boekhouding door Admin Consult te laten uitvoeren, kunt u uw gegevens digitaal opsturen of aanleveren op papier. Wij komen vooraf graag bij u langs voor een consult en maken vrijblijvend een prijsopgaaf voor u. Wij ontzorgen:

 • Volledige boekhouding voor zzp'ers
 • Uw administratie
 • Btw-aangifte (jaarlijks of per kwartaal)
 • Aangifte inkomstenbelasting
 • Opmaken van de jaarrekening

In eigen beheer of volledig uitbesteden?

U kunt ervoor kiezen om (een gedeelte van) uw boekhouding zelf te blijven doen, maar de jaarrekeningen aan Admin Consult over te laten. Als belastingadviseur zijn wij in het bezit van een beconnummer. We kunnen de aangiften gemakkelijk en snel voor u verzorgen. Kiest u liever voor volledige uitbesteding? Dan staan we uiteraard voor u klaar.


Achterstallige boekhouding uit 'oude jaren'?

Heeft u nog veel administratieve rompslomp liggen en komt u er maar niet doorheen? Ook hiervoor kunt u ons administratiekantoor in Rotterdam inschakelen.Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Neem direct contact met ons op

Particuliere jaarlijkse belastingaangifte

Admin Consult uit Rotterdam verzorgt al vele jaren de aangifte inkomstenbelasting voor particulieren, altijd voor een redelijke prijs! Wij komen graag bij u thuis om de aangifte in te vullen, maar u bent ook vrij om uw gegevens naar ons op te sturen. 


Volledig en op tijd

Het is met name belangrijk dat uw belastingaangifte tijdig wordt gedaan om eventuele boetes te voorkomen en ervoor te zorgen dat u niet meer belasting hoeft te betalen dan nodig. Hierbij helpt Admin Consult u graag. Wij verzorgen voor u:

 • Belastingaangifte inkomstenbelasting
 • Aanvragen voorlopige teruggaaf inkomstenbelasting
 • Aanvragen van toeslagen, zoals kinderopvangtoeslag, zorgtoeslag en huurtoeslag
 • Tegemoetkoming kinderopvang
 • Aangifte schenkbelasting
 • Aangifte erfbelasting

Admin Consult is in het bezit van een beconnummer en kan hiermee uw aangiften volledig verzorgen.

Neem direct contact met ons op

Overige administratieve diensten voor particulieren 

Belastingaangifte jaarlijkse inkomstenbelasting
Als zzp'er dient u, naast btw, jaarlijks zelf uw inkomstenbelasting uit te rekenen en in te dienen. U heeft hierbij te maken met verschillende regels en inkomensboxen. Wij zorgen ervoor dat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken en dat uw aangifte op tijd wordt verstuurd.

Aanvragen voorlopige teruggaaf inkomstenbelasting
Verwacht u dat u belasting terugkrijgt? Dat is mooi meegenomen! Wij zoeken het voor u uit en sturen het verzoek voor de belastingteruggave in.

Aanvragen van toeslagen
Heeft u mogelijk recht op kinderopvangtoeslag, zorgtoeslag en/of huurtoeslag? Ook dat zoeken we geheel voor u uit. Wij sturen alle verzoeken in, zodat u volledig wordt ontzorgd.

Tegemoetkoming kinderopvang
Gaan uw kinderen naar de kinderopvang? Dan kunt u mogelijk kinderopvangtoeslag ontvangen. U dient hiervoor aan enkele voorwaarden te voldoen. Admin Consult zoekt dit voor u uit en vraagt de tegemoetkoming voor u aan.

Aangifte schenkbelasting
Heeft u een schenking ontvangen? Dan dient u hiervan meestal aangifte bij de Belastingdienst te doen. U geeft ons hiervoor alleen de gegevens van de schenking. Vervolgens kunnen wij het voor u uitzoeken en aangifte voor u doen.

Aangifte erfbelasting
Als erfgenaam dient u na een erfenis aangifte voor erfbelasting te doen. Hieraan zitten verschillende regels verbonden. Wij zorgen ervoor dat uw aangifte op de meest voordelige manier wordt ingediend, zodat u zich met belangrijkere zaken kunt bezighouden.