Boekhouding en Belastingaangiften

Uw boekhouding en belastingaangiften worden tot in de puntjes verzorgd door Admin Consult.
Wij ontzorgen! Zo kunt u zich weer volop bezighouden met waar u goed in bent: ondernemen!

Maak direct een afspraak

Boekhouding voor ZZP'ers

Admin Consult is de expert op het gebied van boekhouden voor zzp'ers in verschillende bedrijfstakken. Geen tijd, kennis of zin om de boekhouding en belastingzaken te doen? Dan kan Admin Consult u uit de brand helpen. Het uitbesteden van uw boekhouding en belastingzaken zorgt ervoor dat u de tijd die u anders in uw boekhouding stopt weer volledig kunt besteden aan hetgeen waar u echt goed in bent: ondernemen!


Hoe werkt het?

Wanneer u ervoor kiest uw boekhouding door Admin Consult te laten uitvoeren, dan kunt u gegevens digitaal opsturen of aanleveren op papier. Indien u dit wenst komen wij vooraf graag bij u langs voor een consult en maken vrijblijvend een prijsopgaaf.

  • Volledige boekhouding voor zzp'ers
  • Btw-aangifte (jaarlijks of per kwartaal)
  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Opmaken van de jaarrekening

In eigen beheer of volledig uitbesteden?

U kunt ervoor kiezen om deels uw boekhouding zelf te blijven doen maar de jaarrekening en belastingzaken aan Admin Consult over te laten. Als belastingadviseur zijn wij in het bezit van een beconnummer. We kunnen de belastingaangiften gemakkelijk en snel voor u verzorgen. Kiest u liever voor volledige uitbesteding, dan staan we uiteraard voor u klaar.

 

Achterstallige boekhouding uit 'oude jaren' ?

Heeft u nog veel administratieve rompslomp liggen en komt u er maar niet doorheen? Ook hiervoor kunt u ons administratiekantoor in Rotterdam inschakelen.Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Neem direct contact met ons op